Oplossingen

DigitaalOpleveren.nl biedt digitale oplossingen die het werken op en rondom bouwplaats, renovatieproject, brandwerend project of scheepswerf makkelijker en leuker maakt! Of het nu processen rondom de communicatie en kwaliteit gaat of administratieve processen, onze oplossingen is van grote toegevoegde waarde. Met Ed Controls en haar aanverwante oplossingen wordt het werken een stuk makkelijker.

Ed Controls

Opleverpunten, fouten en instructies worden met behulp van een digitale (bouw)tekening of plattegrond, aan positie, tijd en verantwoordelijke gekoppeld. Maar ook kwaliteitsborging kan met Ed Controls worden vastgelegd.

BouwQuote

Opleverpunten, fouten en instructies worden met behulp van een digitale (bouw)tekening of plattegrond, aan positie, tijd en verantwoordelijke gekoppeld. Maar ook kwaliteitsborging kan met ED Controls worden vastgelegd.

Audit Dashboard

In een oogopslag een beeld van de inhoud van diverse audits? Direct kunnen doorklikken naar een specifieke audit of actiepunt? Het Audit Dashboard vergroot uw overzicht en brengt uw project tot leven.

Digitaal Logboek

Voor uw brandwerende doorvoeringen een verkort logboek met alle relevante informatie, foto’s en voorzien van een begeleidende tekst? Het Digitale Logboek van DigitaalOpleveren.nl verzorgt dit voor u op basis van de informatie opgeslagen in ED Controls.

Maatwerk

Met maatwerk van DigitaalOpleveren.nl kan ED Controls nog meer op uw wensen worden toegesneden.

Consultancy

Meedenken met de klant, de implementatie begeleiden en een optimaal rendement zien bij de werking van onze mooie producten. Dát is mooi!