Ed Controls

Opleverpunten, fouten en instructies worden met behulp van een digitale (bouw)tekening of plattegrond, aan positie, tijd en verantwoordelijke gekoppeld. Maar ook zaken die goed zijn gegaan en voor de kwaliteitsborging gecommuniceerd moeten worden kunnen met Ed Controls worden vastgelegd.

Door simpel aan te geven “wat”, “waar” en “hoe” kunnen belangrijke zaken duidelijk en goed worden vastgelegd. Deze informatie kan eenvoudig worden gedeeld via computer, tablet en smartphone met betrokkenen. Ook kunt u overzichtelijke rapporten genereren wat u veel ‘knip en plak’-tijd bespaart!

Problemen worden voorkomen, fouten sneller opgelost, opleverpunten sneller afgewerkt en leermomenten vastgelegd!

Ed Controls kent twee functionaliteiten; Tickets en Audits.

Ed Controls Tickets

Een ticket is een containerbegrip voor waarnemingen, observaties, acties, maar ook zaken die goed zijn gegaan en dienen te worden vastgelegd. Foto’s, tekst, documenten, historie en bijlagen worden gekoppeld aan een positie op een tekening en gecommuniceerd naar interne en externe betrokken op basis van rollen en verantwoordelijkheden. De eenvoud in gebruik is onderscheidend in de markt!

 

Ed Controls Audits

Een werkplekinspectie? Een controlelijst van een installatie of oplevering? Iedereen kent wel de checklists of audits die regelmatig gelopen dienen te worden. Het uitwerken ervan kost de auditor tijd en de nauwkeurigheid laat soms te wensen over. Ed Controls Audits digitaliseert deze papieren audits en integreert deze binnen Ed Controls. Eventuele aandachtspunten worden direct, met een ticket, uitgezet bij de verantwoordelijke. De auditor heeft direct de audit ‘gelopen’ en digitaal afgewerkt, de bijbehorende acties zijn uitgezet en de audit gedeeld. Allemaal vanaf de iPad en op locatie!

 

Ed Controls en DigitaalOpleveren.nl

Met Ed Controls kunt u in uw project management een groot rendement behalen. Naast de generieke mogelijkheden, zoals hier beschreven, kan DigitaalOpleveren.nl u helpen door met maatwerk en aanvullende modules nog meer voordeel met dit innovatieve product te realiseren.

 

Ed Controls Tickets en Audits is een generiek product waar de gebruikers vrijwel direct mee aan de slag kunnen én direct tijd besparen. Met deze innovatieve manier van werken wordt er veel voordeel gerealiseerd op het gebied van tijd, kwaliteit en kosten. DigitaalOpleveren.nl helpt u nog meer voordeel te realiseren in het gebruik van Ed Controls. De activiteiten rondom Ed Controls bestaan uit:

  • Verkoop van licenties Ed Controls
  • Calculeren met Ed Controls
  • Realisatie klant specifieke rapportages
  • Realisatie koppeling met bestaande systemen
  • Exporteren van tickets, plannen en importeren van tickets
  • Begeleiding implementatie traject
  • Aanbieden van management informatie via Audit Dashboard

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een van de bovenstaande mogelijkheden, neemt u dan contact op via het contactformulier of belt u gerust. We komen graag eens langs om mee te denken en advies te geven.