Over ons

Digitaalopleveren.nl

DigitaalOpleveren.nl is het digitale platform van Easy Software Support BV. Sinds maart 2013 bieden wij vanuit dit platform aanvullende diensten rondom Ed Controls. De activiteiten van DigitaalOpleveren.nl hebben als uitgangspunt dat ze het werken met Ed Controls op en rondom de bouwplaats, project of scheepswerf makkelijker en leuker maken; de communicatie verbetert, het overzicht wordt vergroot en administratieve rompslomp vermindert.
Zijn er nieuwe wensen of is er specifiek maatwerk benodigd wat niet door Ed Controls wordt gerealiseerd dan wordt samen met het team van ontwikkelaars deze (aanvullende) klantenwensen gerealiseerd.

Wie zijn wij?

Met ervaring in IT, product management en sales binnen grote en middelgrote bedrijven op nationaal en internationaal niveau, gecombineerd met nieuwsgierigheid, enthousiasme en inzet is DigitaalOpleveren.nl destijds opgericht. We zijn flexibel, komen graag langs en verdiepen ons in uw proces om daar een passende oplossing bij te bedenken.
Wij ontvangen u graag op ons kantoor, online of bij u op locatie.

Online demonstratie

Uw tijd is schaars en onze oplossingen zijn eenvoudig. Daarom komen we graag langs, maar zijn we nog flexibeler in een online demonstratie. U logt in op onze website, voert u naam in en wij tonen u, online, onze mogelijkheden waarbij we uw vragen beantwoorden en een toelichting geven bij deze mogelijkheden.
Wilt u meer weten en gaan we kijken naar uw specifieke processen dan komen we graag langs. Neemt u even contact met ons op?

Easy Software Support BV

Wij zijn een geautoriseerd agent voor de verkoop van Ed Controls. Naast de verkoop bieden wij aanvullende diensten aan die verder gaan dan de generieke Ed Controls–oplossing. Je kunt hierbij denken aan maatwerk rapporten of modules die specifiek op basis van klant en wensen zijn gerealiseerd.