Over ons

Digitaalopleveren.nl

DigitaalOpleveren.nl is een onderdeel van Products & Services (P&S) en is in maart 2013 opgericht te Deventer. De activiteiten van DigitaalOpleveren.nl hebben als uitgangspunt dat ze het werken op en rondom de bouwplaats, project of scheepswerf makkelijker en leuker moeten maken; Communicatie verbetert, overzicht wordt vergroot en administratieve rompslomp vermindert.
Momenteel worden vanuit het agentschap in de Nederlandse en Belgische markt de oplossingen ED Controls, QR Controls en DOCSure aangeboden. Al dan niet voorzien van aanvullende modules die nog meer rendement kunnen opleveren naast de standaard functionaliteit.
Zijn er nieuwe wensen of is er specifiek maatwerk benodigd dan wordt samen met het team van ontwikkelaars deze (aanvullende) klantenwensen gerealiseerd.

Wie zijn wij?

Met ervaring in IT, product management en sales binnen grote en middelgrote bedrijven op nationaal en internationaal niveau, gecombineerd met nieuwsgierigheid, enthousiasme en inzet is DigitaalOpleveren.nl destijds opgericht. We zijn flexibel, komen graag langs en verdiepen ons in uw proces om daar een passende oplossing bij te bedenken.
Wij ontvangen u graag op onze kantoren in Meppel, Deventer of Zuidland.

Online demonstratie

Uw tijd is schaars en onze oplossingen zijn eenvoudig. Daarom komen we graag langs, maar zijn we nog flexibeler in een online demonstratie. U logt in op onze website, voert u naam in en wij tonen u, online, onze mogelijkheden waarbij we uw vragen beantwoorden en een toelichting geven bij deze mogelijkheden.
Wilt u meer weten en gaan we kijken naar uw specifieke processen dan komen we graag langs. Neemt u even contact met ons op?