Ed Controls en DigitaalOpleveren.nl bij Hart van Zuid

hart_van_zuid_Digitaalopleveren.nl ED Controls
ED Controls Audit Dashboard Heijmans Ballast Nedam Hart van ZuidArie den Hartog is kwaliteitsborger bij Nieman en begeleidt meerdere projecten in Rotterdam onder de naam ‘Hart van Zuid’. Hier wordt, in een samenwerking tussen Heijmans en Ballast Nedam, een nieuw zwembad gebouwd en Ahoy van een nieuw uiterlijk voorzien. Andere projecten die de komende jaren op stapel staan zijn oa. het Kunstenpand en een Congresgebouw. Voor meer info zie deze link.
Hart van Zuid heeft gekozen voor Ed Controls en aanvullende modules van DigitaalOpleveren.nl. Zo wordt het Audit Dashboard gebruikt voor het overzicht in de audits en worden keuringen klaar gezet met een handige module. Arie den Hartog: “ED Controls helpt met het borgen van de processen bij een bouwproject. Bij een audit controleer je als het ware vooraf of alle aspecten in orde zijn om het werk goed te kunnen afronden,  je borgt dit zodat je later ellende wilt voorkomen.
Bij afwijkingen krijgt direct de juiste persoon de klacht met foto en omschrijving. Met het Audit Dashboard heb ik daardoor een totaal overzicht. 

Het bedienen van het systeem is vrij eenvoudig en scheelt handen vol werk en tijd met briefjes, mailtjes en telefoontjes,  met alle risico’s van kwijtraken, zo ligt alles vast.

Het enthousiasme bij gebruikers zie je groeien als de stap in denken gemaakt is, prachtig om te zien.”